wattedoeninlede wandelen foto

Oproep! Deel je foto’s en laat Lede zien!

Lede niet langer onbekend en onbemind!

Deel je foto’s en laat Lede zien!

Nieuwe ontdehiking wandelen wattedoeninlede kkingen gedaan in Lede?

Ben jij er de voorbije weken ook op uit getrokken in Lede of zijn deelgemeenten?  Heb je misschien één van de vele wandelingen in Lede uitgeprobeerd?  (Ontdek meer dan 100 km wandelplezier in Lede) Heb je mooie nieuwe plekjes ontdekt in eigen gemeente?  Heb je misschien foto’s genomen van je ontdekkingen?

Vind jij ook Lede best wel gezien mag worden?  Dat het heerlijk wandelen is in Lede en dat er bovendien echt nog wel een pak te zien is?

Deel nu jouw foto(‘s) en laat Lede zien!

Misschien heb je je foto’s al gedeeld.  Dat kan.  Ik zag al tientallen prachtige beelden voorbijkomen in b.v. Ge zè van Lee as ge…. op Facebook.

Vindenwattedoeninlede wandelen hiking oordegem jullie ook dat jullie ook dat al deze foto’s volgend jaar nog vlot beschikbaar moeten zijn voor alle Ledenaars?  Dat mensen ook volgend jaar nog mogen weten dat er in Lede heel wat te zien is?

 

Wat te zien in Lede

Wisten jullie dat Wat te doen in Lede sinds kort ook aanwezig is op Pinterest?  (https://www.pinterest.com/WattedoeninLede/)   Eén van de borden, ‘Wat te zien in Lede’, moet een bord worden voor en door alle Ledenaars!   Met aandacht voor alle wat te zien is in Lede!

En daar hebben we jouw hulp voor nodig!  Heb je foto’s van mooie plekjes, prachtige zonsondergangen, vergezichten, erfgoed, de natuur (fauna & flora), kapellekes, markante of leuke details ergens in Lede, …

Stuur ze ons!

Stuur je foto(‘s) naar wattedoeninlede@gmail.com, liefst met een korte beschrijving en een plaatsvermelding.  Groot formaat is niet nodig.  Wij doen de rest!

Belangrijk: de foto’s moeten genomen zijn in Groot-Lede, er mogen geen (herkenbare) personen op staan en het moet gaan over openbare ruimte.  Een foto van een tuin, hoe geweldig ook, zal niet worden weerhouden.

Waarom?

Omdat Lede mag en moet gezien worden!

Meer nieuws van Wat te doen in Lede

Het resultaat zien van onze oproep?  Klik hier

Koen De Smet @ Wattedoeninlede.be

One Reply to “Oproep! Deel je foto’s en laat Lede zien!”

  1. ja ik ken veel verborgen parels van wandelwegen maar zolang de wandelaars ?de natuur gebruiken als vuilbak laat ik dat niet weten waar .Wat er nu gebeurd in Honegem lede erpe en het vandalisme in de geelster is niet normaal dus ik ga even wachten tot corona voorbij is in dan laat ik het u weten groetjes james

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *