wat te doen in Lede vaderdag papadag papa vader

Tip – Vaderdag in Lede: een hele dag feest!

Suggesties voor een TOP vaderdag in Lede

Zondag 14 juni 2020 is vaderdag en dat moet gevierd worden!   Inspiratie nodig?

Ontbijt

vaderdag wat te doen in lede ontbijt

Maken jullie graag zelf ontbijt?  Ontbijtkoeken van bij de bakker, versgeperst sap met fruit van bij een lokale handelaar, koffie, eitjes van bij de boer of van de eigen kippen, spek van bij de slager … Hoort daar eigenlijk ook geen pannenkoek bij?  Of een beetje fruit?

Ontbijt kopen?  Verschillende Leedse handelaars bieden ontbijtpakketten aan met daarin alles wat je nodig hebt voor een overheerlijk ontbijt.  Je kan zelfs bij LKV d’Engelen terecht daarvoor (altijd leuk om ook eens een vereniging te helpen)

Gaan ontbijten?  Dat kan! Ja ook in Lede

Een cadeautje voor vaderdag?

vaderdag cadeau geschenk wat te doen in ledeZelf geknutseld?  Misschien maakten de kids zelf iets leuks in de klas.  Wil je last minute nog zelf iets maken?  Dat kan!  Check wat te doen in Lede op Pinterest voor inspiratie!

Iets leuks gekocht?  Misschien kocht je wel de portefeuille of riem die papa zo hard nodig had.  Een bierpakket met lokale biertjes misschien?  Of een wijntje bij één van de Leedse wijnhandelaars?  Of vond je iets anders bij een Leedse handelaar?

Tijd voor een aperitief

aperitief wat te doen in ledeThuis? Champagne, cava of toch iets anders?   Onze wijnhandelaars hebben zeker ook nog een paar andere suggesties.  Ook voor hapjes bij het aperitief kan je trouwens bij Leedse handelaars terecht.

Aperitief op locatie? In een Leeds café b.v.  Of in een sfeervol Leeds restaurant.

Middagmaal

Het kan opnieuw dus waarom niet? Al gereserveerd in een Leeds restaurant? Ze hebben stuk voor stuk voor een heerlijk vaderdagmenu gezorgd!  Eten op restaurant?  Het is een traktatie op zich!

Afhalen? Ja, ook dat kan nog steeds! Sommige zaken zijn nog niet open en blijven afhaalgerechten aanbieden.  Heerlijk eten afhalen en dan vervolgens gezellig samen thuis opeten? Ook dat is genieten!  Of beter nog: maak er een fantastische picknick van!

En daarna?

Nagenieten met een koffie met gebak? Of eerder met chocolade?  Een digestiefje?

wandelen wat te doen in lede Tijd voor een beetje beweging?  Kies voor de vele wandeling door Lede. Er is er zeker eentje naar jouw zin!  Of ga fietsen!  Lede heeft heel veel moois te bieden,  ook voor fietsers!  Heeft papa trouwens alles wat hij wil voor zijn fiets?  Een accessoire is misschien ook een leuk cadeau…

Zwat te doen in lede ijsje in in een ijsje? Sommige van onze horecazaken hebben ijsjes op de kaart.  En er is natuurlijk ook nog Lotte’s homemade Ice cream, De Klaverlochting & La Dolce Vita!

De cafés zijn open! Heerlijk weer!  Ideaal voor een extra terrasje om na te genieten van al dat moois!

Avondmaal

Nog iemand honger?

Vaderdag afsluiten?

genieten wijn bier snack wat te doen in ledeEen van die heerlijke Leedse biertjes? Dat wijntje van bij een Leedse wijnhandelaar?  Toch nog een snack erbij?  Er zijn zeker zaken in Lede die je een paar heerlijke suggesties aan de hand kunnen doen!

Geniet van een heerlijke vaderdag!!

Meer nieuws van Wat te doen in Lede?

 

Koen De Smet @ Wat te doen in Lede

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *