Menu Sluiten

Fietsen in je eigen bubbel.  Wanneer je maar wil!

fietsen bubbel staycation LedeVier keer fietsen in je eigen bubbel.  Omdat Corona terug is van nooit weggeweest.  Niemand die daar nog aan twijfelt.  Je kan er ook niet naast kijken.  We worden dagelijks geconfronteerd met stijgende besmettingscijfers overal in het land.

De maatregelen van weleer zijn vervangen door andere maatregelen.  Geen lockdown maar wel een indrukwekkende batterij beperkingen en maatregelen die helaas ook nog eens regelmatig worden aangepast in functie van de dagelijks veranderende situatie.

Zomerfietsen geannuleerd

De gevolgen zijn duidelijk.  Andermaal worden een heleboel evenementen geannuleerd of uitgesteld.  Een aantal evenementen wordt vervangen en dat doet ook de Gezinsbond van Lede.

Je wekelijkse dinsdagavondafspraak voor een heerlijke fietstocht in groep gaat niet meer door.  Je kan nu eenmaal niet met een grotere groep mensen gaan fietsen en tegelijk ook nog eens alle bubbels respecteren.

Zomerfietsen wordt bubbelfietsen

bubbelfietsenHet traditionele zomerfietsen wordt daarom omgedoopt tot bubbelfietsen.   Het is immers niet omdat je niet in groep kan fietsen dat je het niet alleen of met je bubbel mag.

Bubbelfietsen, dat zijn 4 routes die je kan downloaden van de website van de Gezinsbond Lede (http://www.gezinsbondlede.be/) om te fietsen wanneer je maar wil.

De routes zijn tussen 24 km en 34 km lang.  Het vertrekpunt is steevast het marktplein van Lede.  Waar je heen gaat beslis je zelf!

4 Routes

Er zijn vier mogelijke bestemmingen:

1. Appelsveer in Appels 34 km

2. Den Tongenslijper in Denderbelle 30 km

3. Hof ten Bruul in Haaltert 27 km

4. Lam Gods in Oordegem 24 km

Wat ook je keuze is, de Gezinsbond leid je langs tal van bekende en vooral ook minder bekende wegen naar een heerlijk gezellige rustplek.

Zin om Lede en omstreken eens op een iets andere manier te leren kennen?  Dan is dit dè manier!!

Nog tot eind september

De routes zijn nog tot en met 29 september beschikbaar!

Veel fietsplezier!

Toch liever een andere route?  Of meer zin in een wandeling?  Check hier voor meer wandel- en fietsroutes.

Meer lezen van Wat te doen in Lede? Klik hier

 

Koen De Smet @ Wat te doen in Lede