Menu Sluiten

Stilte voor de storm?

wat te doen in Lede evenementen concerten terrasjes weekendWe houden het even wat rustiger in Lede dit weekend.  Hoewel, ook deze week staan er opnieuw een aantal evenementen gepland.  Allemaal coronaproof en dus misschien net even anders dan we gewoon zijn.

Het zou zomaar even stilte voor de storm kunnen zijn.  Volgend weekend is het immers opnieuw tijd voor kermis en deze keer is Lede aan de beurt!  Nu al benieuwd wat gepland is?  Neem zeker een kijkje op onze Facebookpagina

Vrijdag 18 september 2020

Wie houdt van padel kan vrijdagavond de rackets van Adidas gaan proberen bij Kenta Tennis en Padel in de Paddestraat in Lede.  De testavond begint rond 19u00 en duurt tot 22u00.

Om 20u00 is het tijd voor Bidongbola.  De mensen van Jeugdhuis Bidong aan de ommeganglaan trekken vandaag de winnaar van hun zomerwedstrijd.  De winnaar kan 1 jaar lang gratis bier drinken op kosten van het jeugdhuis.  Je kan het hele gebeuren volgen via Facebook Live vanaf 20u00.

Rond dezelfde tijd ontvangt Café De Revue langs de Grote Steenweg de Leedse straatmuzikanten.   Muzikanten van dienst zijn Erik Van Den Eeckhout en De Wittekes.

We vermelden tot slot ook graag nog even dat je ook vandaag nog naar Koning Ezel in de Kerkevijverstraat kan om daar het werk van cartoonist Leslie Saurus te gaan bewonderen.

Zaterdag 19 september 2020

Het werk van Leslie Saurus is uiteraard ook op zaterdag nog te zien in Koning Ezel maar er is ook muziek.

Om 20u15 zijn Roel Van Bambost en zijn Kleine Revolutie te gast in de herberg aan de Kerkevijverstraat.   Samen met Roel zorgen Stef Wauters & Dirk Doyen voor een onvergetelijk avondje kleinkunst van de bovenste plank.  Het concert is helaas uitverkocht.

Zondag 20 september 2020

wat te doen in lede terrasje wedstrijd evenementenOp zondag is het onze beurt!  Drie weken lang hebben jullie kunnen stemmen voor het beste terrasje in Groot-Lede.  Zondag valt het verdict!  Stem vandaag tussen 11u00 en 12u00 af op Radio Lede en ontdek als eerste te weten welk terrasje volgens jullie het beste van de zomer was!

Heb je zelf ook gestemd?  Dan win jij misschien wel de waardebon voor het winnende terras!  Je komt het te weten nu zondag tussen 11u00 en 12u00.

Alle details over de wedstrijd vind je hier

Fijn weekend!

Meer lezen van Wat te doen in Lede?

 

Koen De Smet @ Wat te doen in Lede