Menu Sluiten

Het is gebeurd.  De winnaar is bekend!

Drie weken lang gingen we samen met Radio Lede op zoek naar het beste terrasje in Groot-Lede.

Van 1 tot en met 18 september 2020 konden jullie stemmen en dat deden jullie ook!  Massaal zelfs!   In de eerste week kwamen de stemmen zelfs met tientallen gelijk binnen.

Jullie enthousiasme sprak voor zich! Ook jullie wilden wel weten wie nu eigenlijk het beste terrasje in Groot-Lede was!

Spannende strijd

Jullie vermeldden uiteindelijk niet minder van 33 verschillende terrasjes, cafés en restaurants.  Vrij snel werd het duidelijk dat een aantal zaken er bovenuit zouden steken.  En toch werd het een spannende strijd!

Zeer spannend zelfs!  Bij het afsluiten van de stemmen stonden twee zaken ex aequo helemaal bovenaan de lijst.  Er kon helaas maar 1 winnaar zijn en dat werd uiteindelijk de zaak die het meest als eerste werd vermeld in jullie verschillende top drietjes.

En de winnaar is …

BAR BIDONG!

wat te doen in Lede Beste terrasje van Groot-Lede WedstrijdProficiat aan de mensen van Jeugdhuis Bidong.  De hele zomer lang hebben jullie Lede verwend met gezellige sfeer, leuke acties en initiatieven en dat vertaalt zich nu in de titel “Beste Terras van Groot-Lede”!

Proficiat!

Wij trakteren!

Gefeliciteerd Julie Drieghe!  Jij wint de waardebon van Wat te doen in Lede en Radio Lede.  Jij mag dus op onze kosten “eentje” gaan drinken op een van de komende evenementen van Jeugdhuis Bidong!

Je mag eerstdaags een bericht van ons verwachten voor de verdere afhandeling.

Bedankt!

Dank je wel Radio Lede voor de leuke samenwerking!  Bedankt ook aan alle stemmers en alle horecazaken die zich hier mee achter gezet hebben!  Wie weet, misschien tot volgend jaar voor een nieuwe zoektocht!

Tot later!

 

Koen De Smet @ Wat te doen in Lede

Meer lezen van Wat te doen in Lede?

Neem zeker ook een kijkje op Radiolede.Be