wat te doen tips

Lockdown – Vijf keer anders in Lede!

Lockdown in Lede?
5 Tips voor heerlijke momenten!

Lockdown in Lede een saaie tijd?  Dat kan anders!  Hoe?  Dat ontdek je hier!

1. Een date bij je thuis!

Date bij je thuis wat te doen Lede corona

 

Een “date” met je partner of knuffelcontact, misschien zelfs met jezelf! Bij je thuis! Zorg voor een extra feestelijke avond! Gewoon omdat het kan! Verwen jezelf (en de andere)! Kies voor een nieuwe outfit, versier de tafel, zorg voor een uitgebreid aperitief met hapjes en champagne, kies voor een lekker wijntje en haal een heerlijke maal af! Genieten maar!

 

 

 

2. Schrijf kaartjes!

Kaartje schrijven wat te doen thuis Lede corona

 

Familie, vrienden, kennissen, buren… We hebben ze allemaal een pak minder kunnen zien in 2020. Je kan ze bellen, skypen, mailen… maar je kan ook kaartjes schrijven! Anders, verrassend en leuk! Koop een kaartje, schrijf er een leuke boodschap op en versturen of bussen maar! Denk misschien ook eens aan een paar volslagen onbekenden. Misschien zorg je zo voor een broodnodige glimlach, een hart onder de riem…

 

 

 

3. Lees een boek!

boek lezen wat te doen thuis Lede corona

 

Een kop dampende koffie, een goed boek, wat sfeermuziek en een dekentje… Goed voor een paar uurtjes helemaal weg van de wereld. Geen lezer? Er zijn tal van fotoboeken waar je heerlijk kan in wegdromen, boeken waar je iets van leert, boeken die je leest samen met je kids…

 

 

 

 

4. Ga voor de beste & warmste kerst ooit!

tip Kerst Kerstmis thuis wat te doen corona

 

Hoe ziet jouw kerst er dit jaar uit? Wat ga jij doen om er ondanks alles toch een topfeest van te maken? Ons idee? We maken het dit jaar extra gezellig bij ons thuis! Met extra versiering, dekentjes, en nog zoveel meer! Kerstmis 2020? Dat wordt de beste, gezelligste, warmste Kerstmis ooit!

https://www.pinterest.com/WattedoeninLede/kerstmis/

 

 

 

5. Geef een kamer een nieuwe look!

lockdown tip thuis wat te doen corona

 

Je gaat zo ver als je zelf maar wil… Enkele nieuwe accessoires of decoratie-artikelen zorgen al snel voor een nieuwe aanblik maar je kan ook kiezen voor een nieuw laagje verf, nieuwe meubelen.  En je kan natuurlijk net zo goed het hele huis onder handen nemen.

https://www.pinterest.com/WattedoeninLede/interieur-inspiratie/

 

Geniet ervan!
Koen De Smet @ Wat te doen in Lede

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *