De zomer van wat te doen in Lede Radio Lede

De zomer van Wat te doen in Lede

We zijn op de radio!

Instagram Wat te doen in Lede zomer muziek

De zomer van Wat te doen in Lede?  Dat is niet alleen tal van posts over de tientallen

evenementen in Lede.  Het is ook muziek dit jaar.  Op ons Instagramkanaal maar speciaal voor de zomer van 2021, ook op de Radio!

Niets speciaals want Wat te doen in Lede was al eerder te horen op de Radio?  Dat klopt.  We zaten al eerder op de radio.  Met ons weekendoverzicht.

En toch…  De zomer van Wat te doen in Lede.

Radio LedeEn toch is dit nieuw. Niet omdat we opnieuw te horen zijn op Radio Lede.  Maar wel omdat we voor het eerst te horen zijn met een eigen programma!  We doopten het “De Zomer van Wat te doen in Lede”.

Je kan het elke zaterdagavond beluisteren op Radio Lede.  We zijn er elke week in juli en augustus van 19u00 tot 20u00.  Toch bijna. Er is een uitzondering.  Op zaterdag 7 augustus 2021 wordt een vervangprogramma voorzien.

Lede op de radio

Geen lange uiteenzettingen over evenementen.  Geen regionaal nieuws.  Wel Leedse muzikanten en hun muziek!

Eén uur lang hoor je niets anders dan muziek die ofwel gemaakt is in Lede ofwel gespeeld wordt door groepen en muzikanten uit Lede!  Benieuwd hoe dat klinkt?  Tja, daarvoor zal je moeten luisteren naar Radio Lede of een uitzending herbeluisteren.  Ik kan jullie wel alvast bevestigen dat er echte juweeltjes tussen de platen zitten.

Zestien groepen en projecten

Lede Muziek BandsIn de voorbije maanden contacteerde ik tal van muzikanten met de vraag om hun playlist te delen.  Heel veel van hen deden dat ook (waarvoor mijn oprechte dank).

Dat leverde in totaal bijna 300 nummers op.  Meer dan voldoende dus om elke week een klein feestje te bouwen op de radio.

Maar, hoe meer zielen, hoe meer vreugd en dus zijn extra Leedse groepen/muzikanten en hun nummers nog steeds meer dan welkom. 

Ben je dus Leeds muzikant en ben je nog niet gecontacteerd door ons, laat het ons dan zeker weten via ons contactformulier.  We nemen ook jouw nummers graag op in de lijst.

Geen evenementen?

Toch wel. In het programma komen ook een aantal evenementen aan bod.  Maar het draait uiteraard om de muziek en vooral de bands die de muziek spelen!  Verwacht dus geen volledig overzicht.  Daarvoor verwijs ik jullie graag naar onze Facebook-pagina.

Individuele evenementen en activiteiten (ook in de week) vind je uiteraard ook terug in de evenementenkalender op deze website.

Welke evenementen komen dan wel aan bod op Radio Lede?  Ik zei het al.  Het draait om de muziek en dus vermelden we alleen evenementen waar je ook Leedse muzikanten aan het werk kan zien.

Tot zaterdag!  Op Radio Lede!

Hoe luisteren? – Radio Lede | Radio Lee, Altijd mee!

Graag vandaag al een voorsmaakje?  Herbeluister onze vorige uitzendingen via Uitzendingen – Radio Lede | Radio Lee, Altijd mee!

Veel luisterplezier!

Koen De Smet @ Wat te doen in Lede

 

Meer van Wat te doen in Lede? Klik hier

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *