Menu Sluiten

De Warmste Week – In Lede?

De Warmste Week.  Het is intussen echt wel een vaste waarde geworden in de kerstperiode.  Dit jaar is dat niet anders.

Wat wel anders is

De Warmste week

De Warmste Week zit dit jaar in een nieuw jasje.  De look & feel bleven gelijk.  De oude vertrouwde kleuren en het logo zijn er dus nog altijd.  En er zijn ook nog altijd de live radio-uitzendingen vanop 1 centrale locatie.

Het hele opzet van de actie werd echter aangepast.  In tegenstelling tot vorig jaar en daarvoor kies je niet langer voor een specifiek project of goed doel.   Voortaan doet iedereen acties voor 1 gemeenschappelijk thema, omdat je samen nu eenmaal meer bereikt dan met een beperkt aantal mensen.  Het gaat daarbij niet zomaar over een willekeurig thema: elk jaar komt een nieuw maatschappelijk en actueel thema aan bod.

Het ingezamelde geld komt terecht in het DWW-fonds en wordt gebruikt om verschillende projecten binnen het thema minstens een duwtje in de rug te geven.

De Warmste Week in 2021 – #DWW21

Kunnen zijn wie je bent

Mechelen DWW21Het thema voor dit jaar is geworden: ‘Kunnen zijn wie je bent’.  De focus ligt vooral op jongeren maar het is eigenlijk echt wel een verhaal dat ons allemaal aangaat.  Daar kan ik zelf van meespreken.  Hoe vaak gebeurt het immers niet dat we dingen doen waar we ons niet helemaal goed bij voelen, dat we onze mond houden om niemand voor het hoofd te stoten…?  Hoe vaak hebben we niet allemaal een mening over iemand?

Mechelen!  The place to be!

MechelnDe Warmste Week gaat dit jaar door in Mechelen. Speciaal voor de gelegenheid wordt daar zelfs een heus stadsfestival op poten gezet.  Voor de details daarvan verwijs ik graag naar de website van De Warmste Week maar noteer alvast dat het daar een stevig feestje wordt en dat voor iedereen.

Van 18 tot 24 december 2021

De Warmste Week loopt van 18 tot 24 december en zoals de traditie het wil, hoor je de hele week lang verhalen over het thema, verhalen over acties en uiteraard een pak goede muziek.

De Warmste Week voor Wat te doen in Lede?

We blijven doen wat we al deden want ook dat begint een traditie te worden.  Net als vorig jaar zetten we dus ook nu alle acties zoveel mogelijk in de kijker.

dww21 actieWe nemen ook jouw actie graag mee in onze communicatie over De Warmste Week.

Doe je zelf geen actie maar wil je wel je steentje bijdragen?  Blijf dan zeker onze pagina’s op sociale media volgen!  Zo blijf je perfect op de hoogte van alle lopende acties in Lede.

En… Hou ook zeker onze website in het oog!  Dit thema ligt ons zelf ook na aan het hart.  We gaan hier ook in de komende weken zeker nog extra aandacht aan besteden!

Meer nieuws van Wat te doen in Lede?

Koen De Smet @ Wat te doen in Lede