Menu Sluiten

2021. Het jaaroverzicht van Wat te doen in Lede!

We zijn er aan begonnen. Vol goeie moed! Met een pak geweldige plannen en voornemens! Met heel wat nieuwe ideeën voor de toekomst. Ik popel alvast om van 2022 een knaller te maken. Jullie?

Hoe 2022 er dan gaat uit zien?  Meer van hetzelfde maar dan met andere accenten.  Dat is alvast het plan maar hoe dat er dan gaat uit zien?  Tja… Liken, volgen, deze website in de gaten houden is de boodschap.

En… we blijven evolueren, bijleren … Onze posts op sociale media, onze website, wat we brengen en schrijven … We kijken daarom maar al te graag even terug naar 2021. Wat waren onze topmomenten? Flopmomenten misschien? Wat kan beter?  Het vertrekpunt? Een jaaroverzicht van Wat te doen in Lede!

Dit was 2021!

2021: Wat te doen in Lede op de radio!

De persoonlijke topper in dit jaaroverzicht: lang getwijfeld en het uiteindelijk toch gedaan. Omdat aan het einde van je comfortzone soms leuke en spannende avonturen liggen. Omdat Leedse bands wel eens een extra forum verdienen. 

De Zomer van Wat te doen in Lede

De zomer van wat te doen in Lede Radio Lede

Het werd de rode draad doorheen onze zomer maar het was ook een tijdelijk zomerprogramma op Radio Lede.

Een persoonlijke uitdaging, mijn grenzen een beetje verleggen maar uiteindelijk blijft maar één ding echt hangen: het was leuk. Het was me elke week opnieuw amuseren met het beste dat op Leedse podia gespeeld werd en wordt. Het was voor mij als een soort wekelijks festival met alleen maar Leedse bands. En of het plezant was…

Wat een eer was het om al die geweldige platen ook aan elkaar te mogen praten.  Aan de ploeg van Radio Lede en alle Leedse groepen die meewerkten aan dit verhaal: bedankt om me de kans te geven dit programma te maken. Als het aan mij ligt, doen we dit gewoon opnieuw in 2022!

Een aflevering herbeluisteren? Dat kan hier.

Op naar 2022!

Wat 2022 brengt? Tja, wie zal het zeggen? Dé hamvraag van 2022 is en blijft voorlopig: vanaf wanneer kunnen evenementen opnieuw normaal doorgaan? Gaan we in 2022 eindelijk opnieuw zorgeloos mogen genieten van cafébezoek, evenementen…?

Eind januari gaan we alvast weten of we er opnieuw wat dichter bij gaan staan of niet.  Ik ben alvast aan het aftellen. Jullie ook?

Maar … we blijven in elk geval niet bij de pakken zitten. Er komt zeker nog heel wat aan van Wat te doen in Lede in 2022! De oude vertrouwde zaken maar we gaan zeker ook nieuwe dingen doen! Een goeie reden dus om ons te blijven volgen! Of er aan te beginnen natuurlijk!

We zijn alvast volop aan het plannen! Onze jaarplanning loopt zelfs al aardig vol. Waarmee? Dat horen en zien jullie in 2022!  

Wij kijken er alvast naar uit! Jullie ook?

jaaroverzicht 2021 Lede
Nieuw in 2022!!

Wat willen jullie zien?

We vragen het dit jaar ook eens aan jullie: wat willen jullie dit jaar zien op Wat te doen in Lede?

  • Welke acties of initiatieven zouden jullie leuk vinden? 
  • Zijn er dingen die jullie graag in de kijker willen zetten?
  • Willen jullie misschien dingen anders aangepakt zien?

Laat het ons weten! We gaan graag ook met jullie ideeën en suggesties aan de slag!! 

Psst... Hebben jullie ook onze andere blogposts al gelezen?