Menu Sluiten
Bezig met het laden van Events

« Alle Events

QuiztjeDatje 2DeZit

1 maart @ 19:00 - 2 maart @ 00:00

Lieve Quizfans

Het is met groot enthousiasme dat wij jullie uitnodigen voor de spectaculaire tweede editie van ons QuiztjeDatje! Na het overweldigende succes van twee jaar geleden, kunnen we niet wachten om opnieuw samen te komen voor een avond vol plezier, uitdagingen en onvergetelijke momenten.

๐Ÿ“† Datum: 1 maart 2024
๐Ÿ•– Deuren: 19u00
๐Ÿ•– Start: 20u00
๐Ÿ“ Locatie: Polyvalente zaal De Bron in Lede.
Kerkevijverstraat 19/A, 9340 Lede

Bereid je voor op een bruisende avond boordevol vragen, raadsels en leuke spelletjes, samengesteld door onze getalenteerde animatoren. Of je nu een doorwinterde quizzer bent of gewoon zin hebt in een gezellige avond met vrienden of familie, deze quiz is voor iedereen!

๐Ÿ† Geweldige Prijzen:
We hebben dit jaar weer een scala aan fantastische prijzen klaarstaan voor de winnaars. Van lachwekkende troostprijzen tot de felbegeerde hoofdprijs, er valt voor iedere deelnemer iets te winnen! Ook kan je deze editie voor onze geliefde zuipprijs strijden!

๐Ÿ‘ซ Teams:
Stel je eigen droomteam samen en schrijf je snel in! Teams bestaan uit maximaal 5 personen.

๐ŸŽŸ๏ธ Inschrijving:
Schrijf je team in vรณรณr 23/02/2024 door onderstaand registratieformulier in te vullen. In dit formulier zullen jullie de namen van je teamleden moeten invullen en een pakkende teamnaam verzinnen. Deelnamekosten bedragen โ‚ฌ25,00, te voldoen op het aangegeven rekeningnummer bij de registratie. Pas na ontvangst van de deelnamekosten zal u een bevestigingsmail toegestuurd krijgen, hierin wordt dan ook uw groepsnummer toegekend.

Inschrijvingsformulier: https://forms.gle/EtjDwtt4ZZHt89EKA

Mis deze kans niet om samen met vrienden en kennissen een geweldige tijd te beleven en de quiztrofee mee naar huis te nemen. Laten we samen herinneringen maken en de competitieve geest van het speelplein laten schitteren!

Tot op ons QuiztjeDatje 2DeZit!

Met speelse groeten,
De Monitorenwerking van Speelplein Krawietel

https://www.facebook.com/events/1058020418729339/

Details

Begin:
1 maart @ 19:00
Einde:
2 maart @ 00:00
Website:
https://www.facebook.com/events/1058020418729339/

Organisator

Yasmine Tas
Email
noreply@facebookmail.com

Locatie

Cc. De Bron
Cc. De Bron + Google Maps