Menu Sluiten

Hoe het verhaal van Wat te doen in Lede begon

Niets te beleven in Lede?

Ken jij Wat te doen in Lede al? Ben je misschien nieuwsgierig naar ons verhaal?  Je leest het hier!

Hoe het ooit begon…

wat te doen in lede verhaal over

Wat te doen in Lede gaat over uitgaan, plezier maken, nieuwe dingen ontdekken en beleven.  Het gaat over naar buiten komen, over (nieuwe) mensen ontmoeten en vrienden maken.   Het gaat over tonen dat je daarvoor helemaal niet ver hoeft te gaan.  Integendeel zelfs, het kan gewoon allemaal in Lede!

“In Lede valt helemaal niets te beleven”  Ik hoorde en zag het wel meer.  En toch, uit eigen ervaring … Het klopte gewoon niet.  Er zijn massaal events beschikbaar op Facebook, ook in Lede.  Waarom weten mensen dat niet?

Ik besloot events op één plek samen te brengen.  Een Facebook-pagina leek me de beste oplossing.
Begin september 2018 was de pagina een feit. 

Wat te doen in Lede

wat te doen in lede timeline verhaalEen brainstormsessie leidde tot nieuwe naam: Wat te doen in Lede.  Het idee ontstond om informatie ook te bundelen: het kermisoverzicht was een feit.

Het werd uiteindelijk een wekelijks weekendoverzicht.  Het kermisoverzicht maakt nu deel uit van een hele reeks thematische overzichten.

Het verhaal gaat door

Het verhaal werd opgemerkt.  Begin februari mochten we er alles over vertellen op Radio Lede.  Er kwam een Instagram-account.  In maart 2019 bereikte Wat te doen in Lede 1000 likers.   3000 mensen maakten toen al wekelijks gebruik van het weekendoverzicht.  In juni 2019 werd Wat te doen in Lede een vaste wekelijkse rubriek op Radio Lede

In september 2019 bereikte Wat te doen in Lede meer dan 5000 mensen per week op Facebook.     

Ontdek hier alle evenementen in Lede.

Meer lezen van Wat te doen in Lede

Koen De Smet