wat te doen dit weekend restaurant Lede

Wat te doen dit weekend?  In Lede?

Nu actief: vrijdag 15 oktober 2021 tot en met zondag 17 oktober 2021

Wat te doen dit weekend? in Lede?  Heerlijk tafelen en voor één keertje niet in een Leedse horecazaak maar wel bij onze verenigingen!  Waar je ook van houdt, je vindt zeker ook iets naar jouw smaak want het grootste restaurant van België, dat is dit weekend Lede!

Guy Swinnen band essential tour

En er is nog meer!  Veel meer!

Nieuwsgierig naar de volledige planning?  Je vindt ze hieronder!

Wat te doen dit weekend. Volgens Facebook.

Er zijn momenteel geen geplande evenementen.

Niet onmiddellijk op zoek naar iets voor dit weekend?  Eerder voor volgende week?  Op onze evenementenpagina vind je het volledige aanbod in Lede!  Voor vandaag, dit weekend maar ook alle andere dagen.

Het volledige weekendoverzicht!

Omdat nu eenmaal niet alles in een Facebookevent gegoten wordt: Eén handig overzicht met daarin alle geplande evenementen voor het weekend!  Ook diegene die je niet in de kalender vindt!

Wat te doen dit weekend

Wist je dat dit weekendoverzicht ook integraal te horen is op Radio Lede? Je hoort het elke vrijdag, zaterdag en zondag tussen de programma’s door.  Je hebt het gemist?  Geen probleem.  Blijf luisteren.  We komen zeker nog een keertje voorbij.

Graag ook een idee van het weer?

Dat kan! Hieronder vind je alle actuele weersinfo.  Recht van bij het KMI! Let wel: deze informatie houdt geen rekening met de data van het weekend.

Je had het al begrepen ongetwijfeld: het weekend in Lede is altijd een feest!  Elk weekend opnieuw!  Of je nu houdt van cultuur, natuur, feesten of iets anders, de Leedse verenigingen, de cultuurdienst, bibliotheek en cafés zorgen elk weekend voor een aanbod om U tegen te zeggen!

Wat te doen dit weekend?  Ik neem aan dat de vraag bij deze beantwoord is?  Toch?

Geniet van je weekendje Lede be-LEE-ven!

Koen De Smet @ Wat te doen in Lede

Meer van Wat te doen in Lede?